Toplo pozdravljeni.


    Sem magistra psihosocialne pomoči in specializantka transakcijsko analitične psihoterapije. Iskreno veselje do dela z ljudmi me je že v sredni šoli pripeljalo do prostovoljnega dela na CSD Litija, kjer sem kot prostovoljka delala z mladimi. Od tu me je želja pomagati ljudem v stiski peljala v različne smeri dela in strokovnega izobraževanja na področju nudenja psihosocialne podpore ljudem, ki to potrebujejo.


    Magisterij sem zaključila na Fakulteti za uporabne družbene študije, kjer zdaj delam tudi kot predavateljica na smeri Psihosocialna pomoč. V zasebni praksi pa nudim osebno svetovanje in psihoterapijo. V preteklosti sem izkušnje pridobivala skozi delo svetovalke na Klicu v duševni stiski, ki deluje v okviru Psihiatrične klinike v Ljubljani in skozi vodenje skupine starejših za samopomoč, ki deluje pod okriljem Zveze društev za socialno gerontologijo Slovenije. Kot svetovalka sem prostovoljno sodelovala tudi z NIJZ pri Telefonu za psihološko podporo ob epidemiji COVID-19.


    Želja prisluhniti, razumeti in pomagati sočloveku je tista, ki me motivira k nenehnemu strokovnemu izobraževanju. To je pripomoglo k odločitvi, da svoj študij nadaljujem tudi na doktorski ravni. Ključna vodila in vrednote, ki jim sledim v svojem poklicu je predanost empatiji, strokovnosti, odgovornosti, zaupnosti in pristnemu medosebnemu odnosu. Pri svojem delu sledim etičnim načelom, ki so v skladu z priporočili Slovenske krovne zvezo za psihoterapijo in katerim sem tudi zavezana kot članica društva Sinta (Slovensko društvo za integrativno psihoterapijo in transakcijsko analizo) in Sloventa (Društvo za transakcijsko analizo Slovenije).


    In še nekaj malega o meni osebno:
    Sem žena in mati nadobudni hčerki. Dneve nam popestrijo tudi labradorka in dve muci. Čas radi preživimo v naravi, poleti na morju in pozimi na snegu. V prostem času rada preberem tudi kakšno knjigo, preživim čas v družbi bližnjih prijateljev in skušam ujeti trenutke »tukaj in zdaj« s pomočjo čuječnosti.